a Lokitól érkezett

2021.07.23. 10:34

Bátran felvállalja a párharcokat a DEAC új kölcsönjátékosa

Lakatos Benjámin | Fotó: deac.hu

A DEAC kerete fiatal jobbhátvéddel bővült, miután a Loki a 2021/2022-es idényre kölcsönadta Lakatos Benjámint – tájékoztatott az egyetemisták honlapja.

A játékos tehetségét tükrözi, hogy az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottban is szerepelhetett korábban. A HLSZ adatbankja szerint a 20 éves labdarúgó az előző szezonban egy NB II.-es és tizenegy NB III.-as bajnokin lépett pályára a DVSC első és második csapatában.

Lakatos Benjámin | Fotó: deac.hu

– Ha minden a tervek szerint alakul, ősztől a Debreceni Egyetemen folytatom a tanulmányaimat, így ez is befolyásolta a döntésemet. A gazdálkodási és menedzsment szakra adtam be a jelentkezésemet, elvileg elég ponttal rendelkezem, emiatt nem igazán kell izgulnom, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elfogadtam a DEAC ajánlatát, hiszen segítőkész emberek vesznek körbe. Meg­győződésem, hogy elég erős a keretünk a feljutáshoz, persze ezt nem fogják ingyen adni. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb mezőnye gyűlt össze az NB III.-ban, ebből kiindulva biztosan lesznek nehéz meccseink. Miután teljesen felépültem, szeretnék minél több játéklehetőséget kapni. A védekezés mellett szeretem kísérni a támadásokat, bátran felvállalom a párharcokat, ezzel segítve a csapatomat – zárta mondandóját az ifjú védő.

HBN

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/tavozok-es-erkezok-a-lokinal-friss-helyzetjelentest-adott-a-klub-5481695/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában