ilyen volt az év

2021.06.03. 10:55

Utánajártunk, hogyan értékeli a Loki az előző szezont

Megtartotta évértékelő közgyűlését a Nagyerdei Stadionban a DVSC, ahol Kósa Lajos elnök elégedettségét fejezte ki a bajnoki cím megnyerésével kapcsolatban, és hozzátette, nem állt hadilábon a szerencsével a csapat.

Korhut Mihály | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A Hajdú-bihari Napló Sándor Mihály futballtörténészt, az egyesület egyik alapító tagját kérdezte az értékelő kapcsán.

Sándor Mihály | Fotó: Napló-archív

– Szóba került, hogy az NB I.-es klubok átlagához képest alacsonyabb költségvetéssel vágunk neki a szezonnak, de az a cél, hogy szponzorok bevonásával ezen növelni tudjunk majd. Azt gondolom, hogy a Loki arra hivatott, hogy magas célokért küzdjön, a következő idényben egyelőre a bennmaradást tűzte ki maga elé a klub. Igaz, ehhez több ponton meg kell erősíteni a gárdát, de a lényeg, hogy nem szabad kiesni – mondta.

Sándor Mihály elárulta, hogy a DVSC Egyesület mindenképpen a debreceni fiatalokra építené a csapatot, ezért a Debreceni Labdarúgó Akadémiának kiemelten fontos szerepet szánnak. Továbbá cél az is, hogy minél nagyobb közönség legyen kint a meccseken a Nagyerdei Stadionban, a cél, hogy az átlagnézőszám 10 ezer fölé emelkedjen.

Maradni szeretne

A DVSC idényét Korhut Mihály is értékelte a klub hivatalos honlapjának.

Korhut Mihály | Fotó: Napló-archív

– Boldog vagyok, hisz a szezon elején kitűzött célt, miszerint lehetőleg bajnokként jussunk vissza, teljesítettük – mondta a válogatott futballista, majd kitért a jövőjére is. – Élő szerződésem van a DVSC-vel, azt mindenképp szeretném kitölteni, és mindent megteszek annak érdekében, hogy annak lejárta után is számítson rám a vezetőség és a szakmai stáb – hangsúlyozta.

A klub gondolt a 2020–2021-es idényre bérletet váltó, csaknem 3400 szurkolójára, és úgy döntött, hogy az ő esetükben az előző bérlet árának a felét levonják az új szezonra megváltandó állandó belépők árából. A gárda június 19-én orvosi vizsgálatokkal kezdi meg a felkészülést a várhatóan július utolsó hétvégéjén rajtoló NB I.-re.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában