dvsc

2021.06.23. 09:35

Ugrai Roland: jó közegbe kerültem

A Loki játékosa boldog, hogy az NB I-ben is számít rá a klub.

Ugrai Roland | Fotó: MW-archív

Fotó: Huszár Gábor

Idén márciusban igazolta le a DVSC a 28 esztendős futballistát, Ugrai Rolandot, aki akkor a szezon végéig írt alá. A támadó 8 mérkőzésen 3 gólt szerzett, ezzel meggyőzte a klubot, amely így az idény végén újabb, 1+2 évre szóló szerződést kötött a játékossal.

„Azt gondolom, jó évet zárt a csapat, hisz megnyerte az NB II.-t. Boldog vagyok, hogy egy kicsit én is ki tudtam venni a részem a sikerből. Örülök, hogy folytatni tudjuk a közös munkát, és szerződést hosszabbított velem a klub. Jó közegbe kerültem, ráadásul itt tényleg minden adott a jó és minőségi munkához”

– fogalmazott a dvsc.hu-nak Ugrai Roland, akinek a hathetes szünet nem csak a pihenésről szólt. – A szünidőt eltöröltem, hisz volt egy kis kihagyásom az ideigazolásom előtt, így a munkába fektettem az elmúlt heteket. Nyilván más a csapattal edzeni, jó érzés volt ismét találkozni a társakkal, de az biztos, hogy komoly munka vár ránk a felkészülés során.

Ugrai Roland | Fotó: MW-archív

A Loki 10-es mezszámú labdarúgója nagyon várja már a Budapest Honvéd elleni bajnoki rajtot, de úgy véli, több okból sem lehet összehasonlítani az NB I.-et és az NB II.-t.

– Az élvonalban talán könnyebb lesz játszani, hisz valószínűleg nem mindig mi leszünk a meccs favoritja. Nem fognak védekezni a csapatok ellenünk, így több helyünk és területünk lesz, viszont más játékosokkal találjuk majd szemben magunkat, mint a másodosztályban, ez a része így nehezebb lesz. Azt gondolom, az NB I.-ben nem lehet megmondani, milyen helyezések lesznek, de egy jó rajttal és jó játékkal eredményesek lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában