gurul a laszti

2021.05.31. 13:31

Végre elrajtolhat a városi kispályás focibajnokság!

Hosszú pihenő után a kispályán is beindul az élet.

Brnd 20100721 Labdargs Sndor Tams a Brnd csapat edz

Fotó: NS-archív

Bár a nagypályás bajnokságok nyári szüneten vannak, hétfőn végre elindulhatott az oly sokak által kedvelt debreceni városi kispályás labdarúgó bajnokság. Az öregfiúk között van egy DVSC-legendákat felsorakoztató együttes, melynek feltehetőleg csak szponzori dolgok miatt nem ez a neve.

– Van egy barátunk, aki egészségügyben dolgozik, rajong a fociért, ő indít mindig velünk egy csapatot már évek óta – mondta Sándor Tamás, a Loki egykori középpályása. Sándor Csaba, Kerekes Zsombor, Sándor Tamás, Dombi Tibor, Fekete Róbert, Szatmári Csaba, Igor Bogdanovics – ők mind-mind ennek a kispályás gárdának a tagjai, csapat legyen a talpán, amelyik felveszi velük a versenyt. – Ez a barátunk Fradi-szurkoló, zrikált is minket rendesen annak idején, ha kikaptunk a zöld-fehérektől, most még is a régi DVSC-s labdarúgókkal ér el szép sikereket a cívisvárosban – mondta nevetve a DEAC vezetőedzője. Sándor Tamás arról is beszélt, hogy már nagyon hiányzott neki a mozgás, örül, hogy elindult végre a bajnokság. – Amellett, hogy évről évre sikerült megnyernünk a városi kispályás bajnokságot, mindig jó a régi társakkal együtt futballozni, az idei szereplésünk majd attól függ, hogy mikor mennyien fogunk ráérni.

Fotó: NS-archív

A legfőbb változás a lebonyolításban, hogy az öregfiúk (40 éven felüliek) már nem külön bajnokságban vesznek részt, hanem a 6. osztályba sorolták be őket.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában