Közel a bajnoki cím

2021.05.11. 10:35

Régóta szeretett volna bizonyítani Tischler Patrik

A hétvégén két gólt szerzett a debreceniek csatára.

Forrás: Laufer László / Dunántúli Napló

Mint arról korábban beszámoltunk, a múlt hétvégén a DVSC a Szentlőrinc otthonában győzött 3-1-re a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában, amellyel az első helyre ugrott az NB II. tabelláján. A debrecenieknek így a saját kezükben van a sorsuk a feljutást illetően. A mérkőzésen két gólt szerzett Tischler Patrik, aki a dvsc.hu-nak nyilatkozott a találkozóról.

– Kaptunk egy szerencsétlen gólt, ami sajnos kezd a védjegyünkké válni, és így újra 1-0-ás állásból kellett visszahoznunk a mérkőzést – kezdte a DVSC játékosa. Kiemelte, szerinte a csapategységet mutatja, hogy meg tudják fordítani az ilyen meccseket. A csatár kitért a saját szerepére is a csapatban. – Hosszú idő után kaptam játéklehetőséget, és végig bennem volt a vágyakozás, hogy pályára lépjek és bizonyítsak – mondta.

Tischler Patrik beszélt a hétvégi, utolsó fordulóról is. – A győzelem volt a legfontosabb, mert láthatjuk, hogy az üldözők folyamatosan jönnek fel. A Vasas éppen pontokat hullajtott, de nekünk nem is ezzel kell foglalkozni. Egy meccsünk van hátra, ha azt megnyerjük, bajnoki címet ünnepelhetünk.

A DVSC az utolsó fordulóban a Haladást fogadja a vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésen.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 37. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC-Vasas FC 2-0 (1-0)

Az élcsoport: 1. DVSC 77 pont, 2. Gyirmót 75 (23 győzelem), 3. Vasas 75 (22 győzelem)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában