jégkorong

2021.05.10. 11:30

DEAC: Hugo Turcotte szerződést hosszabbított

A debreceni klub jégkorongszakosztálya bejelentette, hogy a meghatározó csatár jövőre is az egyetemista csapatot erősíti.

Fotó: deac.hu

Hugo Turdotte a deac.hu-nak elmondta, előző csapatával – amelyhez decemberben csatlakozott – korán a kiesés küszöbére sodródtak, Debrecenből pedig megkeresték, és megkérdezték, csatlakozna-e hozzájuk a rájátszásban. „Számomra könnyű volt a döntés; szeretem a várost, a szurkolókat, a menedzsmenttel is megtaláltam a közös hangot, és láttam, milyen jól teljesített a csapat az egész szezonban. Sajnos, a nagyszerű debreceni szurkolóknak az idény során nem volt lehetősége részt venni a meccseken, ami nagyon nagy kár. Minden egyes mérkőzésről hiányzott a támogatásuk, de reméljük, hogy a következő idényben módjuk lesz visszatérni az arénába” – mondta el a támadó, hozzátéve, nagyon könnyű volt gyorsan beilleszkedni a tehetséges debreceni játékosok közé és az új környezetbe. „Játszottam itt korábban is, két évvel ezelőtt Debrecenben futottam a karrierem egyik legjobb szezonját, így tudtam, mire számíthatok. A játékosok és a menedzsment is rendkívül sokat segített abban, hogy rögtön jól érezzem magamat, még a rájátszás előtt” – húzta alá Hugo Turcotte, aki azt is elmondta, a csapat célja az, hogy a következő szezonban megnyerje az Erste Ligát.

Névjegy: Hugo Turcotte

Születési idő és hely: 1991.02.01., Laval (Kanada)

Posztja: támadó

Testmagasság:175 cm

Testsúlya: 75 kg

Ütőfogás: balos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában