Éremeső

2021.04.24. 16:35

Hajdú-bihari úszósikerek a Hajós Kupán

Szombaton rendezte a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola a Debreceni Sportuszodában a Hajós Alfréd Kupa idei 2. fordulóját.

20200511 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló A Debreceni Búvárklub edzése a városi sportuszodában. képen: Senánszky Petra

Fotó: Napló-archív

A Hajdú-Bihar megyei csapatok (Debreceni Sportcentrum-Sportiskola, Debreceni Aquasport, Hajdúszoboszló Árpád SE) versenyzői összesen 71-szer állhattak fel a dobogóra. 32 aranyérem, 19 ezüstérem, és 20 bronzérem a hétvége termése megyei szempontból. A három klub közül az abszolút hazai színekben sportoló DSC-SI versenyzői voltak a legsikeresebbek, igaz, ők indították a legtöbb úszót. A legeredményesebb versenyzők között van Ecsedi Julianna, és Kinczel Adrienn, ők három aranyéremmel lettek gazdagabbak. Kétszer állhatott a dobogó legfelső fokán Kovács Kitti, és Zombori-Szalontai Ferenc. A Debreceni Aquasportnál Szatmári Gréta Lili szerzett első, második helyet is, de Tóth Péter is gazdagodott egy csillogó arannyal, a szoboszlóiak két aranyérmét Kiss Barnabás és Tóth Marcell „szállította”. A legnagyobb nevek közül Senánszky Petra is szerzett egy első helyet.

Palánki István

Borítókép: Senánszky Petra is gazdagabb lett egy aranyéremmel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában