Segít a nehéz helyzetben

2021.03.13. 14:52

Bohos Kornél ismét összefogásra szólít fel megyénkben

Sokan vannak nehéz helyzetben manapság, de szerencsére olyanok is bőven akadnak, akik segítenek, ahol tudnak. Bohos Kornél, a debreceni Cutler Gym vezetője hol embereken segít, hol állatokon.

Bohos Kornél (balra) debreceni testépítő a bezárások ideje alatt sem tétlenkedik | Fotó: Bohos Kornél-arcív

Még karácsonykor 17 raklap állateledellel támogatta a Hariel Állat- és Természetvédő Alapítványt, illetve a Puli Állatvédő Egyesületet Debrecenben, s azóta is folyamatosan szervez gyűjtéseket, toboroz önkénteseket segítségnyújtáshoz. – Egy barátom által betonozásban tudtunk segíteni egy egyesületnek jómagam, illetve az edzőteremből még négy önkéntes jóvoltából – mondta el a Naplónak a konditerem-vezető.

Bohos Kornél (balra) debreceni testépítő a bezárások ideje alatt sem tétlenkedik | Fotó: Bohos Kornél-arcív

Jelenleg avégett indítanak petíciót, hogy minél könnyebben ki lehessen jutni a debreceniek által is közkedvelt Fancsikai-tavakhoz; ha már mostanság beltéren nem nagyon vigadhatunk, hátha a jó idő megengedi azt, hogy a szabadban, odafigyelve egymásra, picit szabadabban mozoghassunk. – Aki tevékenykedne egy kicsit a bezárások kapcsán akár azért is, mert nem tud mit kezdeni a szabadidejével, de szívesen tenne jót másoknak, másokkal, szívesen várjuk folyamatosan a jelentkezését. Segíteni jó! – zárta Bohos Kornél a gondolatait.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában