dvsc

2021.02.11. 12:01

Lakatos Benjámin nagyon örült a bizalomnak

Az ifjú védő kezdőként lépett pályára a DEAC elleni kupameccsen.

Fotó: dvsc.hu

A Loki DEAC elleni 2-1-es sikerének köszönhetően továbbjutott a Magyar Kupa következő fordulójába. Az egyetemisták elleni összecsapáson mind a két DVSC-találatban nagy szerepet játszott az ifjú védő, Lakatos Benjámin, akinek a második félidőben sérülés miatt el kellett hagynia a pályát – mutat rá a klubhonlap cikke.

– A büntető előtti szituációnál láttam, hogy kissé elcsúszott a védelmünk, így elkezdtem sprintelni, melynek következtében egy erős szúrást éreztem a lábamban. Sajnos nem tudtam lelassítani, elestem, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Azt gondoltam, tudom folytatni a játékot, de az orvosi stáb döntése értelmében inkább lejöttem a pályáról. A mai nap vár rám egy ultrahang, abból kiderül, mennyi időt kell kihagynom, de bízom benne, nem komoly és hamar visszatérhetek a többiek közé – elevenítette fel a dvsc.hu-nak sérülését a 28-as számú jobbhátvéd, aki boldog volt, hogy kezdőként számított rá Kondás Elemér.

– Nagyon örültem a bizalomnak. Az edzők és a játékostársak is hasznos tanácsokkal láttak el, de nemcsak a meccs előtt, hanem az elmúlt időszakban is mindenben segítenek. Azt gondolom, az első perctől kezdve mi uraltuk a DEAC elleni találkozót, ha pedig a saját teljesítményem nézem, voltak jó megmozdulásaim, gondolok itt a két gólt előtti szituációra, de tisztában vagyok vele, hogy rengeteg mindenben kell még javulnom – mondta Lakatos Benjámin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában