futsal

2021.01.21. 08:12

Ellenfelet kap az MVFC a Bajnokok Ligájában

20200912 Berettyóújfalu fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló MVFC BERETTYÓÚJFALU - DEAC NBI férfi futsall mérkőzés. képen: HORVÁTH NORBERT #4 RÁBL JÁNOS #9

Fotó: Napló-archív

Mint arról már a Hajdú-bihari Naplóban is beszámoltunk, múlt héten szombaton este a Mezei-Vill FC futsalcsapata 2–0-ra legyőzte az Omonia Nicosia együttesét a Bajnokok Ligájában, így bejutott a legjobb 16-os mezőnybe. Azonban nincs túl sok ideje a felhőtlen ünneplésre az újfalui gárdának, hiszen újabb izgalmak várnak rájuk, csütörtökön délután 14 órakor sorsolják ki a következő ellenfelüket, akikkel szemben már a negyeddöntőbe jutás lesz a tét.

A versenyben maradt 16 gárdát az eddig megszerzett koefficienseik alapján sorrendbe állította az UEFA, és ez alapján két kalapra osztotta. A sorrendben első nyolc együttes lett kiemelt, a rangsor 9–16. helyezettjei pedig a nem kiemelt kategóriába kerültek. Mivel az MVFC a 14. legerősebb volt a listán, ezért ők a nem kiemelt kalapba kerültek. Ezen két csoportból fognak majd ellenfeleket találni egymásnak a sorsolási bizottság tagjai az európai szövetség nyoni központjában. Ez azt jelenti, hogy a berettyóújfalui klub szinte kizárólag sztárcsapatokkal, a világ elitjébe tartozókkal kerülhet össze.

A párharcok ugyanúgy egy meccsen dőlnek majd el, mint eddig, a mérkőzéseket február 16. és február 21. között játsszák majd le az együttesek, az összecsapások helyszínéről is a sorsoláson döntenek.

BA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában