Debreceni Egyetem

2024.06.10. 19:22

Újabb egyetemi klinikákba látogatott a kuratórium

Haon.hu

Az egyetemet fenntartó Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának célja, hogy megismerje a DE Klinikai Központ egységeit. Az Asszisztált Reprodukciós Centrumban, valamint a Sebészeti Klinikán tartott előadásában Kossa György kuratóriumi elnök egyebek mellett az intézményi autonómia eredményeiről, valamint az egyetem legfontosabb feladatairól beszélt, számolt be az egyetem hírportálja.

Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke
Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke
Forrás: unideb.hu

Cél, hogy erősítsék a Debreceni Egyetem humánerőforrását

– Célunk, hogy erősítsük a Debreceni Egyetem humánerőforrásait mind a betegellátás, mind az oktatás terén, annak érdekében, hogy a kibocsátott oklevelek piaci értéke a lehető legmagasabb legyen, a fiatalok a munkaerőpiacon a leghatékonyabban kamatoztathassák az itt megszerzett tudást - fogalmazott Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke a Klinikai Központban tett legutóbbi látogatásokon. 

Kossa György kiemelte: a 2021-es modellváltásnak köszönhetően a döntések helyben, a dolgozók érdekeit szem előtt tartva születnek, gyorsan és hatékonyan segítve a betegellátást, az oktatást és a tudományos tevékenységet, illetve a beruházások, fejlesztések megvalósítását. 

– Ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzunk, meg kell ismernünk az egyes szervezeti egységek működését, tevékenységét, jövőbeli terveit, elképzeléseit. Tájékozódunk arról is, hogy a fejlődéshez milyen humánerőforrás bővítésre, illetve infrastrukturális fejlesztésekre lenne szükség – fejtette ki a kuratóriumi elnök. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában