családi program

2020.11.12. 17:51

Túrázással kapcsolódik ki a Loki egykori edzője

A szabadidejében örömmel kirándulgat feleségével Supka Attila.

Budapest 20200729 Labdarúgás 2020 felkészülési mérkõzés edzõmérkõzés Kisvárda Zlate Moravce Fotó Dömötör CSaba Nemzeti Sport Supka Attila

Fotó: MW-archív

A Kisvárda edzője szerint a jelenlegi harmadik helyük annak köszönhető, hogy légiósaik egy irányba húznak.

A Paks mellett a Kisvárda is erőn felül teljesít eddig az NB I.-ben. A szabolcsiak meglepetésre a 3. helyen állnak, de vesztett pontok tekintetében még jobbak is a második tolnaiaknál. A Honvéd, az Újpest, a Mezőkövesd, a DVTK és a ZTE is fejet hajtott előttük. – A klub történetének csúcsa a mostani helyezésünk, de óriási meglepetés lenne, ha meg is tudnánk tartani ezt az előkelő pozíciót – mondta az 58 éves mester a Borsnak.

A Debreceni VSC-vel kétszeres bajnok Supka a szabadidejében feltérképezi a Kisvárda akadémistáit, és a sportigazgatóval a további lehetséges erősítésekről tárgyal, illetve sokat kirándul a környéken. – A feleségemmel, kedvenc kiskutyánk társaságában Tokaj és Eger környékén szoktunk túrázni, mert nagy természetkedvelők vagyunk – részletezte Supka Attila.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában