DVSC

2020.11.26. 16:42

Századik sikerét ünnepelte Kondás Elemér a Loki kispadján

A DVSC szakvezetője mellett két fiatal számára is különleges volt a szerdai győzelem.

Fotó: Napló-archív

A DVSC labdarúgócsapata sima, 4-1-es sikert aratott a Szentlőrinc felett szerdán a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában. A mérkőzés különleges volt Kondás Elemér számára, aki a DVSC vezetőedzőjeként a 100. bajnoki győzelmét érte el – olvasható a klub honlapján.

Kondás Elemér először 2011 tavaszán lett a DVSC trénere. Ekkor öt éven keresztül irányította az első számú csapatot, vezetésével a Loki két bajnoki címet, egy bronzérmet, valamint két Magyar Kupát nyert, emellett a klub az európai kupaporondon is helyt állt. Idén nyáron, az előző szezon hajrájában úgy alakult, hogy tudásával ismét a piros-fehér alakulatot segíti. Az első osztályban ugyan nem sikerült bennmaradni, de a megkezdett úton tovább haladva a DVSC továbbra is vezeti az NB II.-t.

Kondás Elemér egyébként a DVSC edzőinek örökrangsorában a mérkőzések (186) és a szerzett pontok tekintetében egyaránt a második helyen áll. A mester irányításával a csapat 100 bajnoki győzelem mellett 51-szer játszott döntetlent, és csupán 35 találkozón kapott ki.

Az 57 éves szakember az idényben már számtalan fiatal labdarúgónak szavazott bizalmat, a Szentlőrinc ellen pedig Talpalló Norbert és Lakatos Benjámin is bemutatkozott bajnoki mérkőzésen.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/sos-bence-gollal-tert-vissza-4537954/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában