Labdarúgó NB III.

2020.11.08. 19:26

Győzelmet ért a kis Loki hősies küzdelme

A debreceniek bravúros sikert arattak Füzesgyarmaton.

Fotó: dvsc.hu

Győzelemmel a háta mögött várta a DVSC II. a vasárnap délutáni rangadót, melyen a dobogó 3. fokán álló Füzesgyarmat otthonában lépett pályára.

Az első perctől kezdve támadólag léptek fel a felek, így mondhatni feszült hangulat uralkodott a pályán. A szünetig mind a két csapat betalálhatott volna, de a debreceniek védelme, illetve kapusa rendre jól tisztázott, míg a másik oldalon Maruscsák lövése ment el néhány centiméterrel a bal kapufa mellett.

A második félidőre nagyobb fokozatra kapcsolt a kis Loki, így még nyíltabbá vált a rangadó. A 68. percben a cívisvárosi gárda megszerezte a vezetést, miután egy gyors kontrát követően a csereként beálló Talpalló Norbert rohamozott a jobb szélen, majd védőit lerázva gyönyörűen gurított a hosszú alsó sarokba.

Ezt követően még parázsabbá vált a hangulat, melyet a hajrában Bene Ádám gólvonalról történő mentése fokozott. A hosszabbításban nagy erőket mozgósított a Füzesgyarmat a pontszerzés érdekében, de a kis Loki remekül teljesített és végül megérdemelten aratott újabb fontos sikert.

– Küzdelmes meccset játszottunk egy mély talajú pályán. Az első negyvenöt percben inkább a mezőnyben folyt a játék, de a második félidőre több helyzetet is ki tudtunk alakítani, közülük egyből meg is szereztük a vezetést. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadott a Gyarmat, de hősiesen küzdöttünk az utolsó pillanatig, így összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot. Gratulálok a srácoknak! – értékelt elégedetten a DVSC honlapjának Szatmári Csaba, a DVSC II. mestere.

Füzesgyarmati SK–DVSC II. 0–1 (0–0)

Vezette: Valu T. (Sztányi T., Takács Á.)

Füzesgyarmati SK: Fildan C. – Raducu C., Szabó R., Kis Sz., Cigan Cristian-L., Markus M. (Molnár Sz.), Ramos C., Sundas Anatolis-A. (Balogh G.), Tóth O., Popescu G., Hussein S. (Árvai Á.). Edző: Csillag László

DVSC II.: Nagy S. – Bene Á., Kovács R., Sármány K. (Sárosi N.), Szabó Á., Juhász M. (Csáki D.), Kenderesi D. (Tordai B.), Gellén B., Maruscsák J., Balla M. (Talpalló N.), Jankelic I. (Kozma B.). Edző: Szatmári Csaba

Gól: Talpalló N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában