futsal

2020.10.02. 15:32

Krascsenics Csilla: nem írnám le a Szekszárdot

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata a Magyar Kupa címvédőjét fogadja a DESOK-ban vasárnap 13 órától. Üveges Katalin tanítványai két győzelemmel kezdték az új szezont, és Krascsenics Csilláék a hétvégén sem szeretnének pontokat veszíteni – írja a deac.hu.

20191026 Debrecen Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DEAC - Gyulai Amazonok női futsal mérkőzés. képen: KRASCSENICS CSILLA #10

Fotó: Napló-archív

A listavezető a sereghajtót fogadja – a sportfogadásban jártas emberek az ilyen meccsre mondják, hogy „országos egyes”. A DEAC az első két fordulóban nem botlott, míg a szekszárdiak a Budaörs és az Astra ellen is 5-1-es vereséget szenvedtek – emlékeztet a debreceniek hivatalos honlapja.

„Sokan a következő ellenfelünket tartják a mezőny leggyengébb együttesének, de én nem írnám le a Szekszárdot”

– szögezte le a deac.hu-nak Krascsenics Csilla. „Fiatal játékosok alkotják a vetélytársunkat, ebből kiindulva biztos, hogy nagy iramot fognak diktálni. A jelek szerint Horváth Vikire nem számíthatunk, ettől függetlenül itthon akarjuk tartani a három pontot. Abban is biztos vagyok, hogy a Tolna megyeiek meccsről meccsre fejlődni fognak. Nem vagyunk hozzászokva az ilyen korai kezdéshez, ám ez sem jelenthet hátrányt” – nyilatkozta a 22 esztendős futsalos.

A DEAC a rajton a Tolnát 3-2-re múlta felül, míg az előző héten az újonc Budaörs otthonában 4-1-re diadalmaskodott. A sikerekből Krascsenics három találattal vette ki a részét.

„A karantén alatt sem álltunk le, egyéni edzésekkel készültünk, és ennek a pozitív hozadékát éreztük az előző találkozókon. A Tolna ellen nagyobb is lehetett volna a különbség, ha a helyzeteinket jobb százalékban értékesítjük. Budaörsön az első félidőben elég álmosan futsaloztunk, de a szünetben Üveges Katalin és Quirikó Vivien felrázott minket. Hogy mit gondolok a saját teljesítményemről? Az első fordulóban megsérültem, így a budaörsiek ellen főleg a szívem vitt előre. Egyébként mindig kritikus vagyok magammal, bár az igazat megvallva egy gól vagy gólpassz nagy lendületet tud adni” – zárta mondandóját Csicsu.

Női futsal NB I. 3. forduló

DEAC-Szekszárdi FC

2020. 10. 04. (vasárnap) 13:00, DESOK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában