ünnep a focistánál

2020.04.14. 11:42

Virtuálisan locsolta meg a családot Ferenczi János és a kisfia

A jelenlegi helyzetben mint mindenhol, Ferenczi Jánosnál is különlegesre sikeredett a húsvét.

Fotó: Kovács Péter, archívum

A DVSC játékosa ezúttal a virtuális locsolkodást választotta gyermekével, Noellel, akinek azért a nyuszi így is eldugott néhány ajándékot a kertben. A védőt ezen kívül az otthoni időtöltésről és a bajnokság befejezéséről is nyilatkozott a klub honlapján.

– A járvány miatt az idei húsvétot itthon töltöttem a feleségemmel és a kisfiammal. Amikor meglocsoltuk Klaudiát, megadtuk a módját, kiöltöztünk Noellel, míg a család többi hölgy tagjának virtuális locsolkodást tartottunk. Megmondom őszintén, nem volt az igazi ilyen zárt környezetben, de próbáltuk feltalálni magunkat, tojást festettünk, illetve a nyuszi eldugott néhány ajándékot a kertben Noelnek, akinek az volt a feladata, hogy megkeresse őket – fogalmazott a DVSC 11-es számú labdarúgója, aki próbálja hasznosan tölteni az időt otthon.

Fotó: dvsc.hu

– Igyekszem lekötni magam, bár szerencsére a gyerek mellett nem unatkozom. A kisfiam eléggé ráfüggött a focira, amit itthon is nyomunk, edzéseket tartok neki, ezáltal én is mozgok, emellett természetesen elvégzem a klub által kiadott feladatokat. Mindannyiunk nevében mondhatom, nagyon szeretnénk befejezni a bajnokságot valamilyen formában, hisz be kell bizonyítanunk, hogy nem vagyunk méltó helyen a tabellán. Hiányoznak az edzések és a mérkőzések, próbálunk úgy készülni, hogy top állapotban legyünk, ha befejezzük a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában