vízilabda

2020.02.29. 12:01

Hosszú átkot törnének meg a debreceni pólósok

A Miskolc elleni össze­csapással zárul az alapszakasz.

20191005 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DVSE – FTC-Telekom vízilabda mérkőzés képen: Kovács Gábor #6

Fotó: Molnár Péter

Újabb nehéz feladat áll a DVSE férfi vízilabdacsapata előtt az OB I. 14. fordulójában, ugyanis szombaton este 17 órakor a Miskolc együttese ellen ugranak medencébe Miroszlav Bajin fiai a Debreceni Sportuszodában – tájékoztatott a DVSC hivatalos honlapja.

Javítani kell a mérlegen

A kemény ellenfelekhez már bőven hozzászokhattak a hajdúsági pólósok, hiszen az utóbbi hetekben a hazai pontvadászat két élcsapatával, a Ferencvárossal és a Szolnokkal is meg kellett mérkőzniük.

Ugyan a pontszerzés egyik alkalommal sem sikerült, a Szolnok elleni találkozón mutatott játékra nyugodt szívvel építhet a cívisvárosiak mestere. Ami a Miskolcot illeti, a borsodiak az A csoport tabellájának harmadik helyén tanyáznak. Elmúlt öt mérkőzésükből mindössze kettőt tudtak megnyerni, legutóbb pont a Ferencváros együttese vitte el a három pontot a Kemény Dénes Sportuszodából.

A két csapat egymás elleni mérlege egyértelműen a MVLC felé billen, Fekete Gergőék utoljára 2016 májusában tudtak győzni soron következő ellenfelükkel szemben, azóta hat bajnoki mérkőzésen hat miskolci siker született, itt az ideje a javításnak.

HBN

Borítókép: Kovács Gáborék javítani akarnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában