futsal

2020.01.07. 09:16

Megszerezte az első sikerét a Böszörmény

Már nem nyeretlen a címvédő, a HTE 3–2-re győzött Gyulán.

Fotó: Napló-archívum

Megszerezte első győzelmét a Hajdúböszörmény a női futsal NB I. 2019/20-as idényében, Quirikó Vivien együttese a 12. fordulóban, múlt szombaton 3–2-re győzött a Gyulai Amazonok otthonában.

Bálint Rebeka révén a 2. percben megszerezték a vezetést a hazaiak. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, egy oldalberúgást Nagy Anikó értékesített a 8. minutumban. Félidőben 1–1 volt az állás. A fordulást követően nyomott a Gyula, mely ismét előnyt tudott kiharcolni: Fülöp Diána lőtte ki a hosszú sarkot a 28. percben. A gól nem törte meg a böszörményieket, Nagy Fruzsina révén előbb egalizáltak, majd Bölömi Ibolya érkezett a hosszún, és vágta léc alá a játékszert a 33. percben, ezzel eldöntve az összecsapást.

A címvédő HTE ezzel megszerezte első sikerét a bajnokságban, a hajdú-bihariak hat ponttal az utolsó előtti, hetedik helyen állnak.

A DEAC 12. fordulóban esedékes Szekszárd elleni meccsét március 14-re halasztották.

A férfiaknál még tart a téli pihenő: az élvonalbeli csapatok számára majd január 10-én, szombaton a 15. fordulóval folytatódik a bajnokság. Az éllovas Berettyóújfalu a Veszprém otthonába látogat, az ötödik DEAC a Fradit fogadja a DESOK-ban.

HBN

A borítóképen: Quirikó Vivien

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában