labdarúgás

2020.01.09. 12:06

A Loki volt játékosa, Halmosi Péter befejezi

Halmosi Péter a Nemzeti Sportnak jelentette be, hogy befejezi profi pályafutását, és bár büszke arra, amit elért, a búcsú miatt van benne hiányérzet.

Fotó: Nemzeti Sport / Kovács Anikó

Korábban a DVSC bajnokcsapatának is tagja volt a „Cucu” becenévre hallgató játékos, aki elmondta, nem vár tovább nevelőklubjának, a Haladásnak a hívószavára. Holott a 40 éves futballista úgy véli, az NB II.-ben még tudott volna segíteni.

– Azt volt nehéz megemészteni, hogy nem játszhatok többé a Haladásban – mondta Halmosi. – Valójában nem én döntöttem így, hanem a klub irányítói. A szerződésem tavaly júliusban lejárt, de az azt megelőző hónapokban, illetve azóta jóformán senki sem szólt hozzám. A helyzet egyszerű: ők nem akarják, hogy együtt dolgozzunk, én meg eljutottam odáig, hogy már én sem akarok.

„Elég volt, nem várok tovább! Nem vagyok dühös. Csalódott annál inkább. Szerintem nem ezt érdemeltem volna ennyi év után.”

– Hozzáteszem, mások sem azt érdemelték volna, amit kaptak. Sokan sokat tettek a Haliért, mégsem úgy köszöntek el tőlük, ahogy illett volna. Ha némelyek úgy gondolják, hogy ennyit érünk, akkor nincs más választásunk, mint hogy tudomásul vesszük. Ez van. Ezt már elengedtem – nyilatkozta a labdarúgó.

Halmosi 2003–2007 között volt a Loki játékosa, háromszor nyert bajnoki aranyat a csapattal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában