advent

2019.12.11. 17:04

Az aerobikosok is adakoztak

A Flex-HD kiválósága, Szőllősi Panna is csokoládéval érkezett szerkesztőségünkbe.

Fotó: Nagy Dóra

Lapunk csokigyűjtő akciójához már több ismert személyiség csatlakozott, köztük nem kevés sportoló. Legutóbb a Flex-HD aerobikosa, Szőllősi Panna érkezett csokoládéval.

Gyakran gyűjtenek

– Mint a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesületének tagja gyakran szoktam, illetve szoktunk adományozni. Ez az ünnepek közeledtével még inkább jellemző – mondta a fiatal hölgy. – Tudom, hogy ilyenkor jut eszébe a többségnek, hogy adjon, ez egy kicsit rám is igaz sajnos. Ezen majd igyekszem változtatni a jövőben – ígérte a sportoló.

Mint Panna elmondta, a Flex-HD nagy egyesületként sokszor jótékonykodik, és adománygyűjtő bált is tartanak minden esztendő végén.

Az egyesület terveiről így nyilatkozott: – A felnőtt csapataink Világkupa-versenyen és világbajnokságon fognak szerepelni, amellyel a Világjátékokra kvalifikálnak a sportolók. Az utánpótlásunk is nagyon sok viadalra készül jövőre, hiszen rendkívül magas szinten űzik az aerobikot a legkisebbek is.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában