NB III.

2019.11.23. 10:14

Lefékezné a DEAC a remek formában lévő Putnokot

A Debreceni Egyetem NB III.-as labdarúgói a Putnokkal csapnak össze vasárnap 13 órától.

Fotó: deac.hu

Az első fordulóban már találkoztak a cívisvárosiak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiekkel, az a mérkőzés 2–2-es eredménnyel végződött. A döntetlen kiharcolásában fontos szerepet vállalt Bárány Donát, aki duplázott az augusztusi találkozón – írja a deac.hu.

A nyolcadik helyen álló putnokiak remek formában vannak, hiszen legutóbbi öt meccsüket megnyerték. Kondás Elemér egylete a legutóbbi játéknapon a kis Lokit győzte le, a 3–2-es végeredményt Ibrahima Sidibe állította be a 92. minutumban.

A DEAC a sikernek hála stabilan őrzi a második pozícióját a táblázaton, a listavezető Füzesgyarmat fórja négy egység.

„Tudjuk, hogy elkapta a fonalat az ellenfelünk, ennek ellenére szeretnénk három ponttal hazatérni, bár az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A bajnokság elején még talán nem voltunk annyira egységesek, és ebből jöttek azok a hibák, amelyekből gólokat kaptunk. Katona egy erős center, akit a pontrúgásoknál is keresnek a csapattársak, rá figyelnünk kell” – nyilatkozta Szabados István, a DEAC játékosa.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában