labdarúgó megye ii.

2019.09.28. 19:59

„Tudtam, hogy nehéz lesz ez a mérkőzés”

Két meccset játszottak a Megye II. északi bajnokság 6. fordulójának szombati napján.

Fotó: Pixabay

NSC SE–Téglási VSE 0–2 (0–1)

80 néző. Vezette: László J. (Haga S., Péter A.)

Nagyhegyes: Marton A. – Szabó I., Kovács I. (Kordás J.), Lajter M., Szarvas T., Bajusz R., Bodnár I., Bana D. (Csecsődi K.), Ludnai L., Bácsi Á., Szarvas T. Edző: Magyar Lajos.

Téglás: Csizmár K. – Nagy J., Szabó G., Horváth P., Papp F., Sigér S., Dufla D., Kovács G. (Varga L.), Juhász M., Kecskés L. (Leveleki I.), Kocsány Z. Edző: Nagy Imre.

Gól: Kecskés L., Dufla D. Jók: senki, illetve mindenki Ifi: elmaradt.

Magyar Lajos: Az első félidőben borzasztómód gyengén játszottunk, rengeteg eladott labdánk volt, enervált játék jellemezte ezt a félidőt. (Valószínű, az zavart meg bennünket, hogy az ellenfél kékben játszott és mi szoktunk kékben játszani, lehetséges hogy ezért adtunk el ennyi labdát). Az ellenfél beállt védekezni, végigtámadtuk a másik félidőt, de valószínűleg előttük a puskaporunkat, mert az előző három fordulóban tizenhat gólt szereztünk. Volt néhány jó lövésünk, ami vagy kicsivel célt tévesztetett, vagy a kapus nagyszerűen hárított. Az ilyen meccsre mondják azt, hogyha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt. A hosszabbításban az ellenfél levezetett egy nagyon szép kontrát, amit gólra is váltottak. Mivel gólokban mérik a futball teljesítményt az ellenfelünk megérdemelten győzött.

Nagy Imre: Hat ember hiányzott a múlt heti kezdőből, az ifiből felhozott emberekkel szervezetten, egymást kisegítve, jól, sok helyzetet kidolgozva játszottunk. Győzelmünket teljesen megérdemeltnek érzem. Gratulálok a csapatomnak.

Egyeki SBSE–Görbeházi K.S.E. 2–1 (1–1)

80 néző. Vezette: Prezenszki M. (Vadon T., Pallai Zs.)

Egyek: Kalóz I. – Balogh M., Farkas Z., Zsólyomi D., Torma S., Nagy T. (Lipták M.), Len Sz., Len Á. (Holovács V.), Kiss J., Csala R., Újvári K. Edző: Farkas Zoltán.

Görbeháza: Nagy Cs. – Csele G., Toronyai L. (Siket Gy.), Hajdú R., Félegyházi Z. (Tóth A.), Fábián Sz. (Kurucz L.), Tóth P., Ilyés Z., Pók D. (Kiss S.), Nyakas R., Ronkovics T. Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Csala R., Len Á., illetve Nyakas R. Jók: Csala R., Nagy T., Újvári K., Len Á., illetve mindenki Ifi: 7–4.

Farkas Zoltán: Tudtam, hogy nehéz lesz ez a mérkőzés, de összességében teljesen megérdemelten nyertünk. Ezen az úton kell tovább mennünk és talán a dobogón tudunk maradni. Le a kalappal a csapat akarása előtt. Jó hétvégét zártunk, hisz minden csapatunk nyert ma.

Szolnoki Attila: Jól játszottunk, vendégcsapatként végig domináltunk. Többször eldöntettük volna a találkozó sorsát, de a döntő szituációkban sajnos hibáztunk. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a véghajrában egy szerencsés góllal megnyerte az ellenfél a találkozót. Gratulálok játékosaimnak a mai teljesítményhez. További sok sikert az Egyek csapatának. Hajdú Roland csapatkapitányunknak gratulálunk az utánpótlásban elvégzett munkájáért, hiszen ma az MLSZ által a díjazottak között ismerték el munkáját. További sportsikereket kívánunk neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában