NB III.

2019.09.25. 16:07

Két órával korábban lép pályára a kis Loki

Két NB III.-as meccs lesz vasárnap Debrecenben.

Fotó: Matey István

A DVSC második csapata vasárnap a Füzesgyarmatot látja vendégül a Nagyerdei Stadionban. A találkozó eredetileg 16 órára volt kiírva, ám két órával korábban, 14 órától kezdődik. Ennek oka, hogy a DEAC is hazai pályán játszik bajnokit ugyanezen a napon 16 órától, és sokan vannak, akik mindkét mérkőzést szeretnék megtekinteni, így az „ütközést” elkerülve a kis Loki találkozója korábbra került – olvasható a klubhonlap híradásában.

A Füzesgyarmat egyébként a 4. helyen áll a bajnokságban öt győzelemmel és két vereséggel. Az első két találkozójukat (a Jászberény és a Cegléd ellen) veszítették el, utána azonban minden meccset megnyertek. Győztek az ESMTK, az Eger, a Hatvan, a Gyöngyös és a DVTK II ellen.

A DVSC II – Füzesgyarmati SK NB III-as bajnoki mérkőzést tehát vasárnap 14 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban. A belépés ingyenes. Az A3-szektor lesz nyitva, illetve büfé áll majd a szurkolók rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában