NB II.

2019.08.16. 11:56

Hazai „harci feladat” előtt a Balmazújváros

Az ezer sebből vérző Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB II.-es alakulata vasárnap 17.30-tól hazai pályán játszik a 4. fordulóban: Lajos Ferenc játékosai az eddig hibátlanul szereplő Csákvárt fogadják.

Fotó: balmazfoci.hu

Az újvárosiak hivatalos honlapja a Lokitól kettős igazolással szerepeltetett Lakatos Benjámint szólaltatta meg. A futballista a múlt heti, szolnoki 2–1-es vereségről és csákváriakról is beszélt.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a végére azonban elfáradtunk. Nyolc nap alatt kellett három mérkőzést megvívnunk úgy, hogy nem is tudtunk a teljes felkészülési időszakban edzeni, sőt egy hetünk volt rá igazából. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz a Csákvár ellen játszani. A Puskás Akadémiától vannak játékosaik a kooperációs rendszernek köszönhetően, ott pedig a kispasszos játék megy, szó szerint játsszák a focit, így a jó felállás, a megfelelő formáció megtalálása, s az erre a játékra legjobban illő taktika kidolgozása nagyon fontos lesz. Végső soron döntő lehet az is, hogy milyen hozzáállással futunk majd ki a gyepre, de azt gondolom, hogy ezzel nem lesz gond.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában