sűrűsödik a program

2019.07.01. 14:54

DVSC: már csak két edzőmeccs van hátra a selejtezőig

Csütörtökön dupla mérkőzés a Nagymihály ellen, egy hétre rá pedig jön az FK Kukësi az Európa-ligában.

Fotó: Kovács Péter

Két felkészülési találkozót játszott szombaton a Loki a pallagi edzőcentrumban, délelőtt a Nyíregyháza, este pedig a Diósgyőr volt a vendég, és mindkét kilencven perc 2–0-s debreceni sikert hozott. Az utóbbi találkozón pályára lépett az új szerzemény, a szerb Nikola Trujics is. Információink szerint a nigériai Haruna Garba azért nem szerepelt a hétvégén, mert hazautazott az ügyeit elintézni, és azért, hogy elhozza a személyes holmijait a cívisvárosba.

Sokat dolgoztak

Trujics csereként lépett pályára, Takács Tamást váltotta a szünetben. A magyar csatárnak és feleségének nemrég kisfia született.

„Nagyon rendes gyermek, szinte sosem sír, úgyhogy tudunk mellette mi is pihenni. Nagy boldogság ő nekünk, most még inkább sietek haza az edzések után, mint korábban”

– fogalmazott Takács.

Természetesen a támadóval szóba hoztuk a hétvégi, DVTK elleni meccset is, amelyen a negyedik percben betalált a hálóba. – Úgy vélem, összességében „jól nézett ki” a csapat, nem azt mondom, hogy hibátlan volt a játék, de azt még nem is lehetett elvárni tőlünk. Sok munkát végeztünk eddig, és már nagyon várjuk, hogy július 11-én pályára léphessünk a Nagyerdei Stadionban az albánok ellen. Abban a párharcban kell majd a legjobbunkat nyújtani, mert egyáltalán nem ígérkezik könnyű ellenfélnek a Kukësi. Amennyit láttam belőlük, abból egyértelműen leszűrhető, hogy kemény, brusztolós és sokat futó alakulattal kell majd szembenéznünk. Egyelőre ennyit tudok róluk, de biztos, hogy a szakmai stáb kellően felkészít majd bennünket az Európa-liga-selejtezőre, amit szeretnénk sikerrel venni – mondta Takács Tamás.

Kétszer is játszanak

Az MFK Zemplín Michalovcével tehát dupla meccset játszik a Debrecen, 16 órától és 18.30-tól feszülnek egymásnak a felek Pallagon.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában