Közgyűlés

2023.10.01. 21:32

Újabb öt évre meghosszabbítottak két debreceni műterem bérbeadói szerződését

Haon.hu

Döntött a debreceni közgyűlés a szeptember 28-i ülésén a Blaháné utca 6. szám alatti és a Piac utca 45-47. szám alatti műterem bérbeadásáról.

Mint az előterjesztés írja, Grela Alexandra, illetve Láng Eszter is elkészítette és eljuttatta a Kulturális Osztályra a szakmai munkájáról szóló beszámolóját és kérelmezték bérleti jogviszonyuk további 5 évvel történő meghosszabbítását alkotó tevékenységük folytatása érdekében.

A műterem a művészek számára az alkotómunka nélkülözhetetlen, inspiráló közege. Debrecen városa számára kiemelten fontos, hogy műtermek fenntartásával hozzájáruljon a helyi képzőművészek részére megfelelő alkotói színtér biztosításához. Debrecen önkormányzata és a Cívis Ház Zrt. tulajdonában 7 műterem van, amelyből kettőnek; Blaháné utca 6. szám alatti, tetőtéri, 31 m2 alapterületű, és a Piac utca 45-47. sz. alatti, tetőtéri, 58 m2 alapterületű műterem bérlőjének szeptember 30-án lejárt a bérleti szerződése.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában