Hatalmas tömeg gyűlt össze

2023.07.16. 18:58

Ilyen még nem volt Hajdúsámsonban!

Egyedi, látványos, csodálatos produkciókat láthattak a hajdúsámsoniak július 15-én este a Fények éjszakáján.

Dandé Melinda

A Sárkánylányok Tűzzsonglőr Csapatának fellépése Hajdúsámsonban

Forrás: vármegyei önkormányzat

A vármegyei önkormányzat 2018-ban támogatást nyert „A hajdú hagyományok nyomában” című projekt megvalósításához, amely keretében egyes települések emblematikus épületeire vetítik le azt az animációs kisfilmet, ami Hajdú-Bihar látványos, helyi értékeit, történelmét és legendáit dolgozta fel.– A közösségi, térségi identitás, a településhez, térséghez kötődés a legtöbb településen, térségben erősítésre szorul. Ezért fontosnak tartjuk a társadalmi aktivitás és együttműködés növelését, itt, Hajdúsámsonban is a Fények éjszakája rendezvényünkkel – tudtuk meg Pajna Zoltántól, a vármegyei közgyűlés elnökétől.

A programot megtisztelte Tasó László országgyűlési képviselő is, aki köszöntőjében hangsúlyozta, hogy A hajdú hagyományok nyomában a vármegye kiemelkedő jelentőségű rendezvénysorozata, mely nagyszerű alkalom arra, hogy együtt legyünk, mint ahogyan évszázadok óta szeretett hazánkban együtt vagyunk.

St. Martin előadóművész színvonalas műsora után a fényfestésé volt a főszerep, amit színesítettek a Sárkánylányok Tűzzsonglőr Csapatának és a Lesz Dance Táncstúdiónak különleges táncai is.

Ilyen még nem volt városunkban, hatalmas tömeg várta a fényjátékot, ami elkápráztatta a hajdúsámsoniakat

– árulta el a Haonnak Antal Szabolcs polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában