Videóval

2022.09.14. 16:07

Megjelent a debreceni testvérpár eddigi legbulisabb klipje,

Forrás: zsombor x hunor

Az előző „túl nagy a tét” című dal után most egy igazán pörgős, bulis dallal állt elő a debreceni testvérpár, Farkas Zsombor és Farkas Hunor. A „bekeverem” az igazán túltolt bulik, az éjszakázás és a kimerültség érzését idézi fel.

A kapcsolódó sajtóanyag szerint több szempontból is különleges ez a projekt a srácok számára. Először is azért, ez az első olyan klipjük, amiben a zenekaruk is szerepel. Nemrég alapították meg LIVE formációjukat, és idén nyáron már meg is tartották legelső koncertjeiket. Szerették volna végre bemutatni a csapatot, és úgy érezték, a „bekeverem” lendülete és zeneisége pont passzol az elképzeléshez.

Különleges azért is, mert a klipben egy tánccsapat is szerepel, amire szintén nem volt még példa. Így különösen sok közreműködővel, és jó hangulatban telt forgatást tudhatnak maguk mögött.

A srácok egyébként nemrég elhatározták, hogy elkészítik első lemezüket, mellyel a koncertműsorukat szeretnék legalább 10 közös, saját dalra bővíteni, és minél több oldalukat megmutatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában