Helyi kultúra

2022.03.02. 15:00

Debrecen „hatvanis” szemmel

Izgalmas és érdekes kiállítási anyag állt össze abból a környezetismeret órai feladatból, amelyet a Debreceni Hatvani István Általános Iskola harmadikosai tanáruktól kaptak.

Forrás: Iskola-archív

„Az én Debrecenem” című projekt keretében a tanulóknak városuk olyan jellegzetes helyeit, épületeit, eseményeit kellett megmutatniuk, amelyek fémjelzik településüket, és amelyeket megtekintésre ajánlanának egy kíváncsi turista számára - számolt be a tanintézmény. A több mint negyven pályamunka fotói, rajzai és a kis alkotók által írt rövid ismertetők kreatív útmutatók Debrecenhez, annak sokkal több jelképével, mint azt elsőre gondolnánk. 

 

A projektek készítése kiváló alkalomnak bizonyult az otthont adó város megismeréséhez, a kreatív, alkotó munkához, és a család több generációjának együttlétéhez, a közös élmények megszerzéséhez.

 

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat, illetve a gyerekszemek által legfontosabbnak tartott helyi látnivalókat az iskolai könyvtár virtuális tárlat keretében szedte csokorba, melyet az érdeklődők az intézmény honlapján a Könyvtár - Programok menüpont alatt tekinthetik meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában