Még egy hónapot kell rá várni

2022.02.11. 11:16

Nemsokára új klip jön a huszonöt éves Unique-tól

A szöveggel görbe tükröt állítanak a világ elé.

NE

Völgyesi Gabriella már nagyon várja az idei koncerteket | Forrás: Völgyesi Gabriella-archív

Hamarosan új zenével rukkol elő a Unique zenekar, mely idén immár negyed évszázada ajándékozza meg újabb és újabb számokkal a rajongóit. A debreceni kötődésű énekesnő, Völgyesi Gabriella a Napló érdeklődésére elmondta,

az új dallal egy hónap múlva jelentkeznek.

Mint kiderült, körülbelül egy éve álltak elő új szerzeménnyel, és így, mondhatni, már igencsak ki vannak éhezve a követőik – ez pedig igazán jólesik a frontembernek, Völgyesi Gabinak. – Számomra mindig óriási izgalom, ha egy új dalon dolgozunk, videó­klipet készítünk hozzá, ötletelünk, hiszen ez csak azt mutatja: újdonság van a házunk táján – fogalmazott az énekesnő, majd néhány részletet megosztott lapunkkal a várható zeneszámról. – Olyan nóta lesz, amely a hangulatában újszerű, hiszen zenekarunkra inkább a lassabb zenék a jellemzőek, ez pedig egyáltalán nem mondható annak: igazán pörgős számmal gazdagítjuk a palettánkat. Gyors nóta, melyhez újszerű hangzásvilág fog párosulni. A szöveg ironikus, egyfajta görbe tükör a világ felé, ahány ember, annyifajta értelmezés. Mindenki azt lát majd bele, amit akar, tipikus Unique-dal – hangsúlyozta. 


Völgyesi Gabriella kitért arra is, hogy van olyan zenéjük, amely Covid „munkacímen” fut, viszont a szóban forgó szerzeménynek ehhez semmi köze. 

Bízunk benne, hogy a járvány lecsengőben van Magyarországon, és őszintén szólva, nem is szeretnénk a közönségünket emlékeztetni a vírusra. Azt akarjuk, hogy mindenki jól érezze magát, felejtsük el a rosszat, hangolódjunk a jelenre és a jövőre

– fogalmazott. 

 

Kíváncsi a véleményükre 


Hozzátette, alapvetően kíváncsi természetnek tartja magát, ezért többször kikéri a rajongói véleményét egyes témákban a közösségi oldalain. Így tett a minap is, és ez a jövőben sem lesz másképpen, ugyanis szerinte, amikor nincsenek fellépések, akkor így tud kapcsolatot tartani a követőkkel, illetve ezeken az oldalakon kap tőlük tartalmi visszajelzéseket. Megjegyezte, már most nagyon szépen alakul az esztendő a fellépések terén. Reméli, ez az elkövetkezendőkben sem fog változni, hiszen mindannyian megérdemlünk egy szuper nyarat.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában