Jótékonyság

2021.12.25. 15:38

A koronavírus miatt árván maradt gyerekeket segíti a Campus

Több mint 6,5 millió forint támogatás gyűlt össze az idei fesztivál nyitófogadásán.

Forrás: Napló-archív

A Campus több éve biztonságos, családbarát, kulturált fesztivál, ami valóban minden korosztályt megérint. Idén mindezt egy egyértelmű, jól megfogalmazott üzenettel erősítették meg a szervezők. Az „Éld meg a pillanatot!” szlogen kiválóan összefoglalta, hogy az idei Campus a felszabadult élményekről szólt, a fesztiválozók hosszú idő után végre együtt lehettek, és újra a megszokott jó hangulatban szórakozhattak – olvasható a szervezők szombati közleményében.

 

Ezzel együtt Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye a zenei sokszínűség és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett évről évre fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is. 

A 2021-es Campus nyitófogadásán, a VIP vendégek jóvoltából több mint 6,5 millió forint támogatás gyűlt össze, amit a koronavírus miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi István Alapítvány számára ajánlottak fel a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában