Különleges esemény

2021.11.08. 10:32

Sting-koncert lesz Debrecenben!

Az énekes világkörüli turnéján Budapest mellett a cívisvárosba is ellátogat.

Forrás: livenation.hu

A világhírű énekes 2022. március 16-án a Budapest Arénában, március 17-én pedig a Főnix Arénában koncertezik. Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man “felejthetetlen előadása.” A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take, és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett – olvasható a Debreceni Sportcentrum közleményében.

Sting legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg, bemutatva termékeny és sokszínű dalszerzői képességeit. Ez az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönítésen, a zűrzavaron, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi és politikai felforduláson gondolkodva született. A sokszínű album, amely páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti, olyan műfajokból merített ihletet, mint a rock 'n' roll, a jazz, a klasszikus zene és a folk, ugyanakkor Sting alapvető hangzása is benne van, például a nyitó Rushing Water vagy az új indie-pop hangzású If It' s Love dalokkal.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták. Az újonnan bejelentett helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

A teljes körű jegyértékesítés november 12-én, péntek reggel 10 órakor kezdődik. A magyarországi koncertekkel kapcsolatban több információ az alábbi két oldalon található: www.livenation.hu és a www.funcode.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában