videóval

2021.10.14. 11:57

Így szól az I'll Be There, ha Cserpes Laura énekli

Az énekesnő egyik régi kedvencével ajándékozta meg rajongóit.

Budapest Elte Füvészkeret Dorko márka sajtó tájékoztatója Celebekkel Cserpes Laura Fotó : Markovics Gábor

Fotó: MW-archív

Saját Instagramján mutatta meg Cserpes Laura, mennyire jól áll neki a The Jackson 5 örök klasszikusa, az 1970-ben kiadott I'll Be There, mely a '90-es években Mariah Carey coverjének köszönhetően kapott újra szárnyra. Mint az a debreceni születésű énekesnő posztjában olvasható, szövegtanulás közben jutott eszébe a dal, amit régen „rogyásig” hallgatott.

A bejegyzésben Cserpes Laura arról is ír, mennyire fontos, hogy néha visszataláljon saját gyökereihez. „Néha, amikor kicsit elfárad a lelkem, megpróbálok visszaemlékezni, hogy miért is indultam el az úton, amin most vagyok.. És amikor sikerül visszatalálnom a gyökerekhez, akkor egyszerűen érzem, ahogy testem-lelkem minden porcikája visszatöltődik. Nálam ezt legtöbbször a zene jelenti” – osztotta meg követőivel az énekesnő, akit mostanában a Keresztanyu című vígjátéksorozatban is láthat a közönség, ott Evelint, a Gálvölgyi János által alakított Sótonyi ezredes titkárnőjét alakítja.

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában