szavazásértékelés

2021.09.06. 11:14

Olvasóinknál tarolt az Ünnepi Könyvhét

Legutóbbi azért indítottunk szavazást, hogy kiderítsük, melyik a legnépszerűbb program a Debreceni Őszi Fesztiválon.

Mint arról Puskás István alpolgármester tájékoztatója alapján mi is beszámoltunk, a fesztivál idén is sokszínű programkínálattal várja a debrecenieket, mely a színház, az irodalom, a könyv, a képzőművészet és a zene eszközeivel gazdagítja az őszi heteket már most.

A teljesség igénye nélkül soroltunk fel néhány ígéretes programlehetőséget, ezek közül a Térey-sétaszínház tűnt a legkevésbé izgalmasnak a szavazók számára, összesen 3 százalék voksolt rá.

Valamivel nagyobb a létszáma a IV. MagdaFeszt lelkes közönségének, a szavazásban résztvevők 5 százaléka biztos, hogy jelen lesz az eseményen.

Brahms mester kortalan zenéje már jóval nagyobb tömeget mozgatott meg, 14 százalék voksolt a Német requiem előadására.

Ennél is többen vannak a Budapest Bár rajongói, a hangulatosnak ígérkező lemezbemutató koncertet 26 százalék szavazta meg az Őszi Fesztivál legnépszerűbb programjának.

Végül pedig itt az abszolút befutó, vagyis az Ünnepi Könyvhét, amelyre a kattintások jelentős része, pontosan 52 százaléka érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában