hálásak a közönségnek

2021.08.02. 14:58

Ruby Harlem: igyekeztünk megélni a koronavírus-járványt

A hajdúböszörményi zenei együttes a 2021-es szezont szeretné maximálisan kihasználni.

Fotó: Ruby Harlem-archív

Az idei nyári szezont mindenki próbálja a legteljesebb mértékben kiaknázni, ez a Ruby Harlemről is elmondható, mely az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indie­soul-pop zenekar. Az elmúlt hónapokban az ország több pontján is felléptek, és a pezsgés számukra is tovább folytatódik – közölte a Naplóval Iván Szandra, az együttes alapítója, dalszerzője és frontembere. Kiemelte, azt veszi észre, a közönség teljesen megváltozott: sokkal nyitottabb, figyelmesebb, ami számukra óriási öröm.

A hajdúböszörményi kötődésű zenei együttes az elmúlt években számos szakmai díjat zsebelhetett be: 2019-ben Fonogram díjat kapott, illetve ugyanebben az évben

A Dal 2019 tehetségkutató műsorban is szerepelt.

Mint megtudtuk, nagyon sok ötletük van a jövőre nézve, bár az énekesnő úgy vélekedett, tervezni most nem feltétlenül „életbiztosítás”, csalódásra adhat okot. Ezért inkább a jelen pillanat adta lehetőségeket szeretnék jobban kihasználni, megélni. Próbálnak minél kreatívabbak, rugalmasabbak lenni, és keresni azt az irányt, amerre jelenleg érdemes haladni.

Elmondható, hogy zenekarunk elég nagy utat járt be eddig,

legalábbis abból kiindulva, hogy négy éve alakultunk, és közben volt egy koronavírus-járvány is, amit egyébként a körülményekhez képest igyekeztünk megélni. Magunk sem gondoltuk volna, hogy a pandémiás időszak alatt egy olyan irányvonalat veszünk fel, ami rengeteg különleges zenei élményt ad számunkra. Veréb Tomival kezdődött a duettsorozat, Horányi Julival folytatódott, utána Király Linda vendégeskedett nálunk, most pedig Horváth Charlie-val jelent meg a legújabb dalunk. Biztos vagyok benne, ha nincs a járvány, akkor ezek a kollaborációk nem feltétlenül most születnek meg – fogalmazott. Majd hozzátette, most az a fő, hogy mindenki jól érezze magát, a tagok, valamint a közönség is. – Nagyokat bulizunk a színpadon, a fiatalok amikor eljönnek a koncertekre mindig végigtáncolják az estét. De ugyanúgy az idősebbek és az egészen kicsik is érdeklődnek a zenéink iránt, amiért nagyon hálásak vagyunk – fűzte hozzá.

Nagy Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában