minimaraton

2021.08.02. 13:24

Lukács Laci és Dombi Tibi Tatán is „befutottak”

A Tankcsapda frontembere és a DVSC legendája ezúttal Komárom-Esztergom megye nívós sporteseményén hozták ki magukból a legjobbat.

Fotó: Tankcsapda / Facebook

Lukács Laciról mindig is tudtuk, hogy a futás szerelmese, nem csoda, hiszen a mai napig aktívan turnézó zenésznek rendszeresen helyt kell állnia az ország színpadain. Hol négylábú kedvenceivel, hol magányosan vág neki akár nagyobb távoknak is. Elmondható ugyanez Dombi Tibiről, a Loki egykori legendás labdarúgójáról is, aki a gyepen kívül szintén aktív „színpadi szolgálatot” teljesít a Wyrfarkas kötelékében. A rendíthetetlen duó augusztus első napján a 38. Tatai Minimaraton és Félmaratont vették célba, amely a város legszebb részein kerül megrendezésre.

A verseny már 1984 óta öregbíti Tata jó hírét, 2019 óta pedig félmaratoni távval is kiegészül. Ezt most sikerrel teljesítették Debrecen sztárjai is – erről tanúskodik a Tankcsapda friss Facebook-posztja. Gratulálunk nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában