szavazásértékelés

2021.08.23. 11:55

Hiába az ünnep, sokaknak ez is csak egy átlagos hétvége volt

A szokásos két nap helyett három jutott a pihenésre.

Fotó: Napló-archív

Szabadtéri programok tucatjával, látványos előadásokkal és persze az elmaradhatatlan virágkocsikkal készült Hajdú-Bihar és a megyeszékhely az államalapítás ünnepére, így mindenki megtalálhatta a neki leginkább tetsző elfoglaltságot a hosszú hétvége során. A koronavírus-járvány miatt most adódott a legtöbb lehetőség a felhőtlen kikapcsolódásra és a szórakozásra, így a legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mivel töltik el a három napot.

A szavazók több mint fele, pontosabban a 63 százaléka, úgy vélekedett, hogy programok ide, karnevál oda, számukra ez a hétvége is pont ugyanolyan lesz, mint a többi. Az olvasók 21 százaléka a mögöttünk lévő három napot arra használta, hogy otthon, csendben kipihenje a fáradalmait vagy esetleg megnézze az ünnepi tűzijátékot.

A voksolók fennmaradó 16 százalékának a fele úgy döntött, kihasználja még a nyár utolsó napjait és elutazik valamerre üdülni, míg a másik fele nem riadt vissza az emberektől, belevetette magát a tömegbe és a szabadtéri rendezvényeken kapcsolódott ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában