Késelés

2024.06.06. 11:10

Eldurvult egy céges buli Hajdú-Biharban, ketten kórházban kötöttek ki

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a rendőrség. Úgy tudjuk, késelés történt a céges rendezvényen.

Haon.hu

A rendőrséget is riasztották arra a céges rendezvényre, ahol információink szerint késelés történt

Forrás: Tóth Imre

Június 2-án, vasárnap hajnalban a rendőrséget és a mentőszolgálatot is riasztották Ebesre, egy céges rendezvényre – értesült a Hajdú Online. Nem hivatalos információink szerint két férfi szólalkozott össze, dulakodás közben késelés történt.

késelés, ebes, céges rendezvény, testi sértés, rendőrség, mentők
Információink szerint dulakodás következtében késelés történt, ezért riasztották az egységeket 
Forrás: Tóth Imre

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte, 

a helyszínről egy 20 év körüli nőt és egy 40 év körüli férfit szállítottak kórházba.

Nem említenek késelést, de nyomoz a rendőrség 

Az esettel kapcsolatban a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságot az alábbi kérdésekkel kerestük meg: Mit lehet tudni az esetről? Mi történt pontosan? Hány embert állítottak elő? Szűkszavú válaszukban azt írták:

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás érdekeire való tekintettel nem kívánunk bővebb tájékoztatást adni.

A múlt héten Hajdúszoboszlón is történt késelés, mely sajnálatos módon tragédiához vezetett, az elkövetőt rövid időn belül letartóztatták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában