Program

2024.06.05. 13:05

Csillagles zenével a Hortobágyon

Haon.hu

Idén lesz Telekomosok Fesztiválja, amelyen ezúttal 7 vidéki helyszínen fesztiválozhatnak teljesen ingyen a szolgáltató ügyfelei. A programnak hajdú-bihari állomása is van, az érdeklődőket ezúttal is a hortobágyi Pusztai Állatparkba várják csillaglessel egybekötött szórakozásra augusztus 10-én.

margaret island hortobágy telekomosok fesztiválja
Többek között a Margaret Islandet is meghallgathatják a vendégek a fesztiválon, amelynek hortobágyi helyszíne is lesz. Képünkön Lábas Viki énekesnő
Forrás: Napló-archív

Az egyes állomásokon a sokszínű kulturális és családi programok mellett a legismertebb hazai együttesek (Margaret Island, Blahalouisiana, Carson Coma, Platon Karataev és még sokan mások) és DJ-k lépnek fel, de sportközvetítések és sportolási lehetőségek is helyet kapnak majd a programok között.

A részvételhez a szolgáltató alkalmazásában kell a korlátozott számban elérhető jegyeket díjmentesen, 30 szívért aktiválni. Az ügyfelek további két vendégjegyet is lekérhetnek, így az eseményre magukkal hozhatják még két barátjukat, családtagjukat is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában