Sidiék öröme

2021.02.06. 13:06

A Tankcsapda lett 2020 kedvenc magyar zenekara

Ugyanolyan gyermeki örömmel fogadták az elismerést, mintha most is kezdő zenészek volnának, mondta Sidi, a Tankok gitárosa.

20191015 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Harmincadik születésnapja és Liliput Hollywood című új albuma bemutatója alkalmából zenélt a Tankcsapda a Lovardában.

Fotó: Napló-archív

Egy hazai rock/metál magazin olvasói szerint – ahogy már bőven több, mint húsz éve minden alkalommal – 2020-ban is a Tankcsapda az év kedvenc magyar zenekara – tudatta a jó hírt az együttes a közösségimédia-felületén.

Sidlovics Gábor, Sidi, a zenekar gitárosa lapunknak elmondta: ugyanolyan gyermeki örömmel fogadták az elismerést, mintha most is kezdő zenészek volnának.

– Ez minden alkalommal izgalmas pillanat. A Tankcsapda egyik titka talán az őszinte lelkesedésben rejlik. Nem hideg profizmussal kezeljük a díjat, hanem lelkesedünk tőle, különösképpen azért, mert ez a közönségünk véleményét tükrözi. A szakmai díjak is fontosak nekünk, de a közönség elismerését semmivel nem tudjuk összehasonlítani. Amikor lehet, akkor mindig telt házzal adunk koncertet. Rengeteget dolgozunk, de a közönség visszacsatolása mindennél többet jelent – mondta. A járványhelyzet miatt még nem tudhatjuk, mikor találkozhatunk újra az együttessel, de a zenészek jelenleg is aktívan készülnek a háttérben.

„Sok tervünk van, és igyekszünk minden lehetőségre felkészülni. Várjuk a döntést, és igazodunk hozzá”

– tette hozzá Sidi.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában