videóval

2021.02.22. 12:29

A Nagyerdőn forgatta legújabb klipjét a Face x Bro

Craciun Richárdék egy szerelmi bánatot öntöttek dallamokba.

Fotó: YouTube / Face x Bro

A Face x Bro balmazújvárosi kötődésű frontembere, Craciun Richárd néhány nappal ezelőtt egy új, a közeljövőben megjelenő klipről beszélt a Hajdú-bihari Naplónak. A kisfilmre nem kellett sokat várni, vasárnap már be is mutatták YouTube-on. Érdekesség, hogy az anyag egy jelentős részét a Nagyerdei Stadion körül forgatták.

Az Egy életen át című dal hátteréről, benne kavargó érzelmekről a zenész korábban így nyilatkozott: – Olivérnek, a zenésztársunknak a szerelmi bánata fogalmazódik meg a dalban, leginkább az ő elképzelései érvényesülnek képileg is. Romival – másik bandatag – mondhatni kiegészítjük az alkotást: jómagam a szövegvilágommal próbáltam hangsúlyozni a dal mondanivalóját, Romi pedig zenei alapot adott az egésznek. A legújabb klip főszereplője nagyon szerelmes volt, sokáig szenvedett a szakítás után, de muszáj volt szétválniuk, mert az élet más irányba sodorta a szerelmeseket – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában