tánc

2020.12.18. 18:47

Országos produkcióban szerepel a Piruett és a Valcer

Táncos összefogás készül a szeretet jegyében.

MP

Fotó: Molnár Péter

Horváth Zoltán, a Dirty LED Light Crew és a Dirty Dance Sopron vezető koreográfusa gondolt egyet, s immár nyolc éve minden karácsonykor készít egy koreográfiát Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Ajándék című dalára. Idén az ország különböző pontjairól csatlakoztak tánciskolák a produkcióhoz, hogy együtt táncoljanak virtuálisan. Több mint 1500 táncoló talpacska – ebből több mint 700 profi táncos – kapcsolódott a kezdeményezéshez, a legkisebbektől egészen a szülőkig.

Debrecenből két táncstúdió: a Piruett és a Valcer növendékei, de miskolci, békéscsabai, gyulai, szegedi, szigetszentmiklósi, budapesti, nagykanizsai és soproni táncosok is feltűnnek majd az ünnepi videóban.

Meglepetés hírességek, valamint természetesen Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán is szerepel majd a táncos kisfilmben.

– Hétszáz táncos készítette már el a videóját, van, aki az utcán táncolt, akik be tudtak menni a termükbe, azok ott táncolták el a koreográfiát. Egy országos összefogás készül a szeretet jegyében, mindenki úgy táncol, ahogy tud – osztotta meg a Naplóval Simonyi Kitty, a Piruett Tánc Stúdió vezetője. Tőlük száz táncos szerepel a videóban, a felvételeket szerdán rögzítették. Az anyagok már vágónál vannak, jövő héten pedig nyilvánosságra kerül a táncos megmozdulás eredménye.

KD

Borítókép: akcióban a Piruett táncosai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában