nézz bele te is!

2020.09.21. 15:41

Óriási online bulit csapott az Éva Presszó

Teljes volt az audiovizuális élmény, színpadi hang- és fénytechnikát varázsoltak az apró próbaterembe.

Fotó: Facebook / Éva Presszó

Nagyjából háromnegyed órás, rendkívül profi élő koncertet tartott péntek este Facebook-oldalán a debreceni Éva Presszó. A próbatermi bulinak, melyet ezen a linken lehet megtekinteni, nagy sikere volt, a felvételbe a cikk írásának pillanatában már négyezernél is többször néztek bele a felhasználók.

A zenekar másnap külön bejegyzésben írta le a szokatlan, ám mégis nagyot szóló fellépéssel kapcsolatos élményeit. Mint fogalmaztak, a bejelentkezés varázslatos és meghatározó élmény marad a számukra, majd köszönetet mondtak a videó elkészítésében közreműködő technikai munkatársaknak.

„Legalább három napi hideg élelmet és önzetlen támogatást köszönünk a szeretteinknek, akik a háttérből szurkoltak nekünk. A helyszínt és a türelmet pedig ezúton is köszönjük a zenekaroknak akikkel a próbatermen osztozunk”

- írják még a posztban, hozzátéve, hogy a koncertfelvételt igyekeznek a YouTube-on is elérhetővé tenni a későbbiekben. Ezen túlmenően pedig remélik, hogy mihamarabb személyesen is találkozhatnak rajongóikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában