elmaradnak a koncertek

2020.09.25. 13:19

A járvány Dánielfy Gergőék terveit is felülírta

Valamennyi őszi fellépést lefújták, jelentették be közösségi oldalukon.

Fotó: Facebook / Dánielfy Gergő és az Utazók

Szomorú hírt közölt rajongóival a napokban Dánielfy Gergő és az Utazók: a koronavírus-járvány miatt lemondták őszre tervezett koncertjeiket.

„Furcsa állapot, ami most van, olyan, mintha egy filmet néznénk, csak most konkrétan szerepelünk is benne”

- írta a zenekar Facebook-oldalán kedd este megjelent üzenetében a frontember. Dánielfy szerint áldással, hittel és reménnyel teli évre készültek, miután megjelent a második lemezük, az Ismeretlen változó. „A napi esetek száma miatt és több ismerősöm pozitív tesztjét látván sajnos arra a döntésre jutottunk, hogy lemondjuk az őszi koncertjeinket. Ezt a csorbult, több sebből vérző évet, úgy gondoljuk, hogy az odafigyeléssel lehet kicsit enyhíteni, és a sebeket gyógyítgatni. A zene erre (is) való!” – mutat rá a posztban a debreceni zenész, hozzátéve: mindent elkészítenek tavaszra, hogy ha úgy alakul, ismét mehessenek majd koncertezni.

Dánielfy sorai szerint addig is várhatóak új dalok az együttestől. „Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz, de kérlek, értsétek meg, hogy a helyes gondolatmenetnek ezt érzem” – írja még a bejegyzésben a fiatal énekes.

Mint ismert, Dánelfy Gergő legutóbb szeptember elején jelentkezett új anyaggal: akkor a Béke című, szólóban készített dalt és a hozzá tartozó klipet adta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában