Videóval

2020.07.31. 20:59

Az örök szerelemből építkezik Haxel legújabb dala

A debreceni rapper Chucky Hewitt-tal fogott össze egy háromperces, laza, nyári kollaboráció erejéig.

A koronavírus-időszak alatt megjelentetett Szeretném után most új dalt mutatott be a debreceni VINYK duóból is ismert Harsányi Alex, alias Haxel. A Beléd szeretnék című számot a szintén cívisvárosi Selfless Abuse énekesével, Chucky Hewitt-tel közösen vette fel a rapper, a szöveggel pedig egy sokak által ismert és átélt jelenségre világítanak kicsit rá: milyen, ha beköszöntött életünkbe az igazi, és soha nem akarjuk már elengedni.

Haxel érdeklődésünkre elárulta, ez az év nem indult jól számára, majd jött a járványhelyzet, és a térdével is akadtak problémák. – Sokszor sötétek voltak azok a felhők az égen, de még ebben az időszakban is volt, amikor kisütött a nap. Ezekben a pillanatokban született meg ez a dal is, április körül. Emlékszem, hallgattam egy zenei alapot, és ezek a gondolatok jutottak eszembe, ahogyan rappelem is:

„De már tudom, mi a jó, mi a helyes…”

- avatott be az alkotási folyamatba a fiatal előadó.

A debreceni zenész néhány hónapja házasodott össze párjával, amely nagy inspirációt jelentett számára. – Vannak az életben nagy döntések, amik kihatással vannak az egész életünkre. A házasság pontosan ilyen döntés, és szeretne az ember jól dönteni. De mindig ott motoszkált a fejemben, hogy „mi van, ha”. Majd rájöttem, hogy én ebbe a lányba bármikor, újra beleszeretnék, és nem csinálnám másként. Erről szól ez a dal – osztotta meg a rapper.

Szabad ég alatt

A számhoz videót is forgattak a Tócóvölgyben, az Atomic Media közreműködésével. Haxel erről is mesélt portálunknak. – A klipnél a „kevesebb néha több” elvet vettem alapul. Szerettem volna egy letisztult, de hangulatában mégis kifejező kisfilmet készíteni, így jött az ötlet, hogy forgassunk egy mezőn, illetve, hogy legyen egy banda is körülöttünk – mutatott rá, hozzátéve, nagyon jó hangulatú, élvezetes forgatáson vannak túl.

A jövőt firtató kérdésünkre Haxel elárulta, mostanában dolgozik jó néhány dalon, melyek szólóprojektek, de a legfrissebb számhoz hasonlóan ezekben is feltűnhetnek közreműködők. – A VINYK jelenleg pihen, de meglátjuk, mit hoz a jövő – zárta szavait Harsányi Alex.

RA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában