a vőfélytalálkozón jártak

2020.03.11. 13:51

Matyiék a mulatós közönséget szeretik

Fergeteges bulit csaptak, a közönség alig akarta őket elengedni.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

A minap a pocsaji lakodalmas és vőfélytalálkozóra sztárvendégként érkezett Matyi és a Hegedűs: Egervölgyi Krisztián és Mátyás Zoltán.

Tudni kell róluk, hogy a mulatós műfajt képviselik, és azt, hogy ezt a zenét 18 éve játsszák: idén nyáron nagykorúak lesznek.

Jókedvű fiúk, igaz, a mulatáshoz elengedhetetlen kellék ez az adottság. A két mosolygós sztár elmondta, hogy már jártak a településen, igaz, már régebben. Akkor is jól érezték magukat, akkoriban még falunapon voltak itt, de most is szívélyes fogadtatásban volt részük, tetszett nekik a vendéglátás és a buli is. Elmondták, hogy Kelet-Magyarországon mindenhol kedvesek az emberek, örömmel fogadják őket, szombathelyieket.

Fellépésükről érdeklődve elmondták, hogy a héten csütörtök óta nincs megállásuk, folyamatos a fellépésük, rengeteget utaznak. Éves viszonylatot tekintve minden hétvégén foglaltak, kb. százötven fellépést számlálnak.

- A közönséget tekintve nekünk születésnaptól kezdve bármilyen rendezvény szóba jöhet. Aki szeret mulatni, annak szívesen adunk elő. Ha diszkóban vagyunk, fiatalok vesznek körül, de van olyan, ahol vegyes a korosztály: a lényeg az, hogy mulatósak legyenek. A zenei fesztiváltól a lakodalmon át a születésnapi partiig mindenre megyünk, valamint nagyon felkapott lett a retro fesztivál, ahol szintén sok helyen fellépünk – sorolta Egervölgyi Krisztián, az együttes egyik tagja. Elmondhatják, hogy Ázsián, Dél-Amerikán és Antarktiszon kívül minden földrészen jártak már, tavaly például nyolc országban fordultak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában