Jótékonyság

2024.05.16. 12:48

Egymillió forint értékben ajánlotta fel betegszállítási szolgáltatásait a Pannon Guard – fotókkal

A vállalat a társadalmi felelősségvállalási programjának keretében ajánlotta fel betegszállítási szolgáltatásait két nemes célú debreceni civil szervezetnek csütörtökön, a cég debreceni székhelyén. A Pannon Guard Zrt. megalakulása óta szponzorál karitatív céllal különböző alapítványokat.

Nagy Emese

A Pannon Guard Zrt. elnöke, Sutka Sándor jelképesen adja át Törő Andrásnak az 500 ezer forint értékű felajánlást

Forrás: Molnár Péter

A Pannon Guard Zrt. megalakulása óta szponzorál karitatív céllal különböző alapítványokat, melyek szoros kapcsolatban állnak vagy akár összekapcsolódnak többek közt a vállalat betegszállítás szolgáltatásávál. Mint korábban írtuk, a cég idén 15 éves, és mint a születésnapi ünnepségen a vezetője elmondta, büszkék arra, hogy az a vízió, amivel útnak indultak, mára olyan értékteremtő erőt képvisel, amit a kapcsolataik is igazolni tudnak. A minőség iránti elkötelezettségük, a vagyonvédelmi szakma kifehérítése, a munkavállalóik jóléte érdekében tett intézkedéseik olyan jellemvonásuk, ami fémjelzi hitvallásukat. 

A Pannon Guard Zrt. egymillió forint értékben ajánlotta fel betegszállítási szolgáltatásait
Debrecen Haon
A Pannon Guard Zrt. egymillió forint értékben ajánlotta fel betegszállítási szolgáltatásait
Forrás:  Molnár Péter

A Pannon Guard Zrt. minőségi szolgáltatást végez

A vállalat társadalmi felelősségvállalási programjának keretében egymillió forint értékben (500 ezer – 500 ezer forint) ajánlotta fel betegszállítási szolgáltatásait két nemes célú debreceni civil szervezetnek csütörtökön, a cég debreceni székhelyén: a Debreceni Karitatív Testületnek, valamint a Debreceni Hospice Ház Alapítványnak. Ezekkel az adományokkal szeretnék támogatni és segíteni szervezeteik fontos szociális munkáját a jövőben.

Az adomány jelképes átadását kísérő sajtótájékoztatón Sutka Sándor, a Pannon Guard Zrt. elnöke kiemelte, a társaságnak alapvetően a biztonsági szolgáltatás a fő tevékenysége, de szó szerint az említett fogalom köré fonható minden munkavégzése. Így többek között a szolgáltatási koncepcióba beleillő az, hogy a minőségi, biztonsági szolgáltatás a betegellátás területén is megvalósuljon. Éppen ezért 2007-ben létrehozták a betegszállítási ágazatot. – Úgy vélem, minőségi szinten folytatjuk a betegszállítást Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Józsa és Debrecen területének egyharmadán, ahonnan mi hozzuk a betegeket az egészségügyi intézményekbe, majd pedig onnan hazaszállítjuk őket. Mindig is törekedtünk arra, és a jövőben is így lesz, hogy a megfelelő empátiával, nagy odafigyeléssel legyünk a betegek iránt – mutatott rá Sutka Sándor, aki hozzátette: 18 fő dolgozik a betegszállítás területén, jelenleg 8 járművel végzik a munkát (ebből hármat a napokban cseréltek le, a fejlesztés teljes összege 90 millió forint).

Úgy vélem, a betegszállítás már önmagában egy karitatív tevékenység. Havi szinten mintegy 4 ezer beteget szállítunk, ez éves szinten 50 ezer fő

 – fűzte hozzá.

Jelentős segítség az adomány

Bánk Tibor, a Debreceni Hospice Ház Alapítvány kuratóriumi tagja kifejtette, a szóban forgó fejajánlás óriási segítséget jelent alapítványuk számára. – Minden segítséget, támogatást nagy szeretettel fogadunk és várunk is, ugyanis az alapítványnak pontosan az a feladata, hogy azon keresztül maga a hospice ház is támogatást kapjon a megfelelő betegellátáshoz és munkavégzéshez – emelte ki.

– Hálásan köszönöm, hogy újra itt lehetünk, hiszen nem ez az első alkalom, hogy valamilyen jelentős adományt, segítséget vehetünk át a Pannon Guard Zrt.-től. Mindig megtalálják azokat a lehetőségeket, amik által nagyon leleményesen tudnak segíteni nekünk. Ez egy olyan felajánlás, ami újra megmutatja azt, minden vállalati formának, emberi társaságnak megvannak azok a speciális adottságai, amivel be tudnak kapcsolódni ennek a városnak az életébe –jegyezte meg Törő András, a Debreceni Karitatív Testület vezetője.

Papp Csaba önkormányzati képviselő köszönetét fejezte ki a vállalat felé, mondván, a két adományozott jelentős segítséget kapott, és az ő nevükben is elismerte a Pannon Guard Zrt. figyelmességét. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában