Jótékonyság

2024.05.24. 18:29

Ádinért fognak össze a debreceni zeneművészeti kar hallgatói

Jótékonysági koncertet tartanak május 31-én. Az est bevételével az izomsorvadásos debreceni kisfiú, Kneifel Ádin gyógykezelését támogatják.

Haon.hu

Jótékonysági koncertet szerveznek május 31-én a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hallgatói Kneifel Ádinért a kar épületében, derül ki az Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány beharangozójából. A 19 órakor kezdődő koncert célja, hogy a Duchenne-féle izomdisztrófiában szenvedő debreceni kisfiú megkaphassa azt a génterápiás kezelést, amely megmentheti az életét. Ennek ára jelenleg 1,3 milliárd forint, az este bevételét erre fordítják majd.

Kneifel Ádin jótékonysági koncert
Az est bevételét Kneifel Ádin és családja kapja meg
Forrás: Napló-archív

Klasszikusoktól a kortársakig az Ádinért tartott koncerten

A koncerten olyan világhírű zeneszerzők művei csendülnek fel, mint Robert Schumann, Edvard Grieg és Doppler Ferenc, valamint modern szerzők, például Chick Corea, Irving Berlin, Floyd Werle és Jeffrey Agrell kompozíciói is hallhatók lesznek.

Ez az est nemcsak a zenéről szól, hanem arról is, hogy a közösség tagjai összefogjanak és támogassanak egy nemes célt, egy beteg kisfiú gyógyulását.

– írták a szervezők. Az eseményről további részletek az alapítvány honlapján érhetők el.

Kneifel Ádinért néhány hete a Kölcsey Központban is tartottak jótékonysági koncertet.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában