Jótékonyság

2024.04.20. 20:12

Ádinért szólt a zene a Kölcsey Központban - fotókkal

Haon.hu

Jótékonysági koncertet tartottak Kneifel Ádinért a debreceni Kölcsey Központban

Forrás: Czinege Melinda

Az Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány szervezésében jótékonysági koncertet rendeztek pénteken este a debreceni Kölcsey Központban. A hangverseny – és az alapítvány – célja, hogy a Duchenne-féle izomdystrophiában szenvedő debreceni kisfiú, Kneifel Ádin megkaphassa azt a génterápiás kezelést, amely megmentheti az életét. A kezelés ára jelenleg 1,3 milliárd forint.

Az összefogás jegyében számos kiváló művész lpett fel a Kölcsey Központ színpadán, köztük Varnus Xavér, Molnár Levente, Peller Károly, Nagy Bogi, Kerényi Miklós Máté, Lévai Enikő, Balczó Péter, valamint a Kodály Filharmonikusok, Somogyi-Tóth Dániel vezetésével.

A koncert végén Krucsó Anikó, Ádin édesanyja köszönetet mondott fellépő a művészeknek és a megjelent vendégeknek, valamint a kisfiú támogatóinak. Ezután felidézte, hogyan diagnosztizálták Ádint a gyógyíthatatlan betegséggel, majd elmondta, nagyon bíznak benne, hogy a magyar emberek a kisfiút is méltónak találják arra, hogy összefogjanak érte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában