Szépségverseny 2024

2024.04.11. 13:48

A Tündérszépek volt az ugródeszkája Magyarország egyik legszebbjének

Őszintén számolt be szépségversenyes élményeiről

Kosztin Éva

A 2023 Miss World Hungary szépségkirálynő választás első udvarhölgye

Forrás: Napló-archív

A debreceni Szabó Orsi 2021-ben nyerte meg a Tündérszépek választást, azóta megállíthatatlanul menetel előre. Tavaly a Miss World Hungary verseny első udvarhölgyévé koronázták, mára közel tízezer követője van instagramon, ők kérdezték a tapasztalatiról.

– A Tündérszépeket ajánlod vagy a Miss Worldöt? – tudakolták a szépségtől, aki az insta sztorijában válaszolt a kérdésekre.

tunderszepek-2024-dbrecen-szbao orsi
Rengeteg pozitív tapasztalatról számolt be
Forrás: Instagram / Szabó Orsi

– Nem tudom egy lapon említeni a kettőt, annyira más. Számomra a Tündérszépek az egyik legkedvesebb verseny, úgy érzem, ott rengeteg jó alapot kaptam, amit később a Miss World Hungary-n tudtam kamatoztatni. A nyeremények is nagyon színvonalasak voltak. Talán azt mondanám, ha sose voltál ilyen versenyen, a Tündérszépek egy nagyon jó és színvonalas alapot ad ahhoz, hogy később megmérettesd magad a Magyarország Szépe versenyen – tanácsolta Szabó Orsi az érdeklődőknek.

Egy másik követő arra kérte, meséljen a Tündérszépekről, a tapasztalt szépségirálynő pedig örömmel osztotta meg a tapasztalatait.

tunderszepek-2024-dbrecen-szbao orsi
Tanácsokkal látta el az érdeklődő követőit
Forrás: Instagram / Szabó Orsi

– Jó ugródeszka, nekem azután indult be az élet. Nagyon jó tapasztalatnak, ha később szeretnél menni még nagyobb versenyre. A háziasszony Tótpeti Lili miatt már megéri, illetve a többi mentor személye is kiváló. Azoknak a lányoknak ajánlom, akik szeretnének később akár egy Magyarország szépét megpróbálni, de még nincsen semmilyen tapasztalatuk. Kisebb falat, mégis rengeteget tudsz fejlődni és közben nagyon jó a csapat! – fogalmazta meg.

A Tündérszépek versenyre a jelentkezés még bő egy hétig tart, április 21-ig várjuk a kitöltött fényképes adatlapokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában